De visitekaartjes zijn weer in aantocht! Dit jaar organiseert Galerie Paterswolde haar terugkerende visitekaartjes-expositie van 8 november 2020 t/m 12 januari 2021.

Openingsdagen: voor genodigden, op basis van reservering

Voor de opening hebben we goed en slecht nieuws. Allereerst het slechte nieuws: we moeten helaas veel strikter zijn dan u gewend bent, om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Op de openingsdagen (zondag 8 en maandag 9 november, open van 10 – 20 uur) zijn dan ook alleen genodigden welkom, die moeten reserveren. Er zal per tijdsblok van een kwartier een maximaal aantal bezoekers in de galerie toegelaten worden, en u mag maximaal 45 minuten blijven. Het goede nieuws is dus dat de expositie wel doorgaat, er ruime openingstijden zijn én dat er heel veel moois te zien zal zijn – uiteraard ook voor bezoekers die na de openingsdagen komen.

Genodigden, waaronder alle exposanten, krijgen een mail met daarin uitleg en een link naar het reserveringssysteem.

Reguliere opening: vanaf dinsdag 10 november

Vanaf dinsdag 10 november is de expositie voor iedereen te bezoeken tijdens reguliere openingstijden: u hoeft dan niet te reserveren. Wel kan het zijn dat u even moet wachten als het onverhoopt druk is.

We hopen op uw begrip en medewerking, zodat iedereen met inachtneming van de corona-maatregelen zo onbezorgd mogelijk kan genieten van alle miniatuurtjes. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en verwijzen u graag naar hun website voor actuele informatie en maatregelen (www.rijksoverheid.nl).

Over de expositie

U mag aangekocht werk direct meenemen. Vanwege de populariteit en schaal van deze expositie, met honderden miniatuurwerkjes, is het helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een werk.

Deelnemende kunstenaars

Jan Adamse, Ineke van Adrichem, Christiaan Afman, Coos Akkerman Coos, Roel Alkema, Johan van Alteren, Anja Arends, Martha Asman, Saskia van Baalen, Marleen Bakker, Joke Barendsen, Wil Bartels, Hans Berghuis, Edith Bergman, Maja van Berkestijn, Milly Betten, Titia Beukema, Esther Beukema, Dorien van de Biggelaar, Mariëlle Bistervels, Laura Blomer Katy de Bock, Jessy Boelen, Jannie Boelens, Freek de Boer, Sjoerdtsje de Boer, Onno Boerwinkel, Sylvia Bokkerink, Herma van der Borg, Brian Bos, Willy van den Bosch, Johannes Bosgra, Siety Bosma, Angelique Boter, Jetty Boterhoek,  Fionna Bottema, Siep Bouma, Hans Bouman, Riemke Bouman, Irene Breest, Daniëlle Broekhuizen, Christine Broersma, Ada Brokaar, Gera Brondijk, Els Brouwer, Willy Brugman, Hilde Bruinsma, Christien Bugel, Maaike Buisman, Madelief Buisman, Pauline van Buringen, Tiny Buurke, Christine van Cingel, Marjan Cornelius, Cosis Kunst (Outsider Art), Angelique van Dalfsen, Ina Davids, Ellen van der Deen, Cobie Deuling, Rachel Dieraert Rachel, Wim Dijk, Marja Dijkstra, Trudy Dijkstra, Saskia Dingelstad, Judith de Dreu, Flip Drukker, Iris Duchateau, Peter Duijst, Marcel Duran, Annette Ebert,  Susan Ekkel, Sara van Epenhuysen, Ronella Enter, Annemieke Fictoor, Dian Folkersma, Trix Folkers, Dorine Folkerts, Sjoukje Ganzevoort, Wya Geerligs, José Geertzen, Chris van de Gehuchte, Els van Gelderen, Wil van Gemert, Monika Gerritsen, Dinie Goedhart, Mineke Gravers, Marjan Grimme, Edwin Grissen, Abel Groenewold, Ellie van Groningen, Wiesje Gunnink, Barbara van Haaften, Grietje de Haan, Bertus de Haan, Liesanne de Haan, Brenda Hardijk, Ben Hekert, Hetty Helmholt, Franca Hiddink, Hladikova Martina, Ine Hoejenbos, Rens Hoekstra, Anneke Hoes, Ammy Houtman, Roelof Hoving, Annemarie IJssels, Esther IJssels, Els Jansen, Anneke Janszen, Petra de Jongh, Gretha Jonker, Marilyn Josiena, Martin van Kampen, Dina Kater, Machteld Kee, Mirjam Kerstholt, Linda Keuris, Anna Khodorovich, Yvonne Klaassens, Joke Klaveringa, Renze Koenes, Marieke Koerselmans, Jannes Koetsier, Rianne Kooijman, Keimpe Kootstra, Gerrit Korteweg, Kirsten Krijthe, Margriet Kroeze, Pieter Jan Kuiken, Wim van der Kuip, Klara Kuiper, Sanne Kuiper, Reinoud Kuipers, Tjeerd Landman, Brecht Langhout, Marieke Laverman, Andrea Leber, Corry Legdeur, Rita Lentz, Sonja Leutholff, Hanneke van Limburg, Claartje van der Linden, Paul Luttje, Kalpa Maclachlan, Elise Madderom, Edith Madou, Jolande Mak, Hans van der Mark, Harry Medema, Els Meeles, Fimmie Meester, Annemiek Meijer, Walburgis Meijers, Zwannie Menger, Niesje Metselaar, Goedele de Mey, Annelies Middel, Saskia van Montfort, Ivonne Moorlag, Els Mulder, Sabina Maria Mulder, Stafanie Nauta, Jenny Nes, Henk Nijhuis, Saskia Nugteren, Emy Noya, Carolien van Olphen, Gerda Onnes, Baukje Oosterhof, Jasper Oostland, Ingrid Oppers, Joanna Paszkiewicz Jaegers, Wiltfried Pathuis, Hennie Paré, Willy Peetsma, Ria Penthum, Sharma Peterson, Sari Piek, Suhela Pluijmers, Michel Pol, Marnix Pool, Alie Popkema, Grietje Postema, Gerda Praamstra, Harry Prins, Yvonne Prinsen, Wilma Pronk, Roelanda van Reem, Riann, Ietje Rohr, Maria Romp, Maike Romp, Tecla Sanders, Schepers Joke, Ida Schiphouwer, Ellie Schrotenboer, Hanna Schut, Bertus Seinen, Janine Sieders, Beitske Sikkema, Zwannie Slagter, Janneke Slot, Riekje van der Sluis, Elske van der Sluis, Anuschka de Smidt, Marieke Smidt, Cindy Sprokel, Kim Stabin, Marianne van der Starre, Marja Steenmetz, Huib van der Stelt, Irene Steringa, Edith Stoel, Walter Stoelwinder, Merel Suidgeest, Roel Suidgeest, Anneke Tepper, Peter Tholen, Elize Timersma, Chris Timmers, Jesamine Totanes, Bernard Untied, Janke Vaartjes, Johanna Varner, Marianne van der Veen, Peter Veen, Hilda van der Veen, Hinke Veenstra, Philine van der Vegte, Aaltje van der Velde, Gerrit Velthuis, Hana Vendlová, Yvan Veninga, Anne-Marie Verdel, Maaike Vermeulen, Maya Vermeulen, Paul van der Veur, Michele Viool, Miranda Visser, Simone Visser, Ellen Visser, Maya Vlaanderen, Rudy Volbeda, Jan Pieter Volkers, Margreet de Vries, Annieta Vries, Rein de Vries, Antoinette Vunderink, Saskia Wagenvoort, Ria Waijer, Nanny ter Wiel, Anke Wijnnia, Marianne Wilkens, Henriëtte Wolda, Josephine Wortelboer, Aukje Zevenhuijzen, Inge Zwolle.

Mijn werkjes.
Expositie visitekaartjes bij Galerie Paterswolde
error: Content is protected !!