Helaas moet ik schrijven dat ik ben gestopt met de schilderlessen. Door de Corona crises is dit zelfs versneld. Een raar afscheid in bijzondere tijden. Ineens is het stil… Geen praatje meer over de dagelijkse beslommeringen of het wereldnieuws. Geen gezamenlijk kopje koffie met Knol’s Koek. Geen kopje thee met wat (meegenomen) lekkers…. Niet meer samen schetsen en schilderen.

Gelukkig hebben heel veel cursisten in deze tijd toch de potlood of kwast ter hand genomen en zijn toch nog bezig met tekenen en schilderen. Ik heb de afgelopen periode lesbrieven naar ze toegestuurd om ze te inspireren.

Naast het creatieve proces was het sociale aspect binnen de lessen heel erg belangrijk. Ik zal dit missen. Ik zal jullie missen!!!

Op dit moment weet ik niet hoe het verder zal gaan. De toekomst zal het uitwijzen. Ik wens iedereen heel veel geluk en gezondheid toe.

Maar we gaan elkaar weer zien!!!

Zonsondergang Leekstermeer
De lessen stoppen…
error: Content is protected !!