De Groninger kunstkring De Ploeg exposeert bij Galerie 10 bij 10 in Nieuwolda.

Traditiegetrouw organiseert de Groninger kunstkring De Ploeg jaarlijks een Ploegbuitendag.

De Ploegleden ontmoeten elkaar en zijn samen buiten aan het werk. Dit jaar was deze dag in Nieuwolda, rondom Galerie 10 bij 10. Alle componenten voor een spannend schilderij zijn  hier te vinden. Van water, bruggen en weidse vergezichten tot industrie en windmolens.

De resultaten van deze Ploegbuitendag zullen geëxposeerd worden Galerie 10 bij 10 van     17 november t/m zondag 29 december 2019. Een uitdaging voor zowel de leden van de Ploeg als Galerie 10 bij 10 die doorgaans alleen maar abstract werk exposeert.

Exposanten zijn: Arien de Groot, Geert Schreuder, Gijs van der Sleen,  Harriët Geertjes,  Janny van der Woude, Joke Klaveringa, Josefien Alkema, Marjan Cornelius, Marloes Buigel Boering, Marten van Holten, Mary Velthoen, Reina Rozema en Willem Corsius.

De opening is op zaterdag 17 november om 15.00 uur.

Galerie 10bij10
error: Content is protected !!