Galerie Paterswolde

Expositie ‘Het beste van AKKA”

Van 15 juli tot 6 september heeft AKKA (Alumni Klassieke Academie) een expositie bij Galerie Paterswolde. De opening is op zaterdag 15 juli om 16.00 uur.

p r e s e n t e e r t:

EXPOSITIE AKKA (alumni Klassieke Academie)

15 juli – 5 september 2018

Allemaal hebben ze dezelfde leerschool, allemaal dezelfde gedegen technische basis meegekregen tijdens hun opleiding aan de klassieke academie in Groningen. Toch is hun werk zo divers. Galerie Paterswolde laat zien hoe dit bonte gezelschap aan kunstenaars het geleerde heeft weten in te passen in hun eigen unieke ontwikkeling.

De alumni: Martha Asman ~ Marleen Bakker ~ Janneke van den Berg ~ Titia Beukema ~ Jannie Boelens ~ Riemke Bouwman ~ Christine Broersma ~ Ada Brokaar ~ Julia Dake ~ Angelique van Dalfsen ~ Ellen Dijkhuis ~ Lon Goedewaagen ~ Mineke Gravers ~ Abel Groenewold ~ Franca Hiddink ~ Jeannette Jipping ~ Joke Klaveringa ~ Marieke Laverman ~ Elise Madderom ~ Marianne ter Maten ~ Bas Nijenhuis ~ Annelies Reuter ~ Sieuwke Ronner ~ Diana Roos ~ Tatiana Schra ~ Janneke Slot ~ Anuschka de Smidt ~ Maaike Smit ~ Trijntje Sporrel ~ Jacomijn Steen ~ Peter Tholen ~ Aaltje van der Velde ~ Gerrit Velthuis ~ Hana Vendlova ~ Antoinette Vunderink ~ Marianne Wilkens ~ Koosje Zomer

U bent van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen op:zondag 15 juli 16:00 uur

De opening zal worden verricht door Cynthia Heinen, lid van de Raad van Advies van de Klassieke Academie

Met muziek van Antoinette Vunderink en Rob van Andel

Galerie Paterswolde
Hoofdweg 161 (achterin Villa Kakelbont)
Paterswolde

Het beste van AKKA
error: Content is protected !!